Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

BIZBRASOV - Vânzările de vacanțe în Poiana Brașov și pe Valea Prahovei au crescut cu 76%

23 iun. 2017

Agenţia de turism EXIMTUR a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului 2017, în creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016. În acest an, cele mai căutate vacanţe au fost cele de pe litoralul românesc, staţiunile balneare şi montane, dar şi cele din Spania, Grecia şi Turcia.

Detalii

NAPOCANEWS - Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere

23 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut.

Detalii

URBAN-CONSTANTA - EXIMTUR: Romania conduce in topul destinatiilor preferate de turisti

23 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii EXIMTUR pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut. România este preferată şi de turiştii străini, în special de sloveni şi nordici, care îşi petrec la noi vacantele primite bonus din partea angajatorilor, arată datele de incoming ale companiei EXIMTUR.

Detalii

NEWMONEY - Turiștii străini au redescoperit România. Mulți primesc vacanțele cadou din partea angajatorilor

22 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, stațiunile montane și Delta Dunării au fost cele mai vândute destinații de vacanță din primele cinci luni ale lui 2017. Vânzările au crescut cu o treime în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unei analize făcute de compania Eximtur.

Detalii

ADEVARUL - Eximtur: Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

22 iun. 2017

Cererea pentru litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării este în creştere faţă de anul trecut, acestea fiind, alături de Spania, Grecia şi Turcia, destinaţii preferate de turişti ai Eximtur pentru sezonul 2017.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR: EXIMTUR a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului

22 iun. 2017

Agenţia de turism EXIMTUR a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului 2017, în creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016. În acest an, cele mai căutate vacanţe au fost cele de pe litoralul românesc, staţiunile balneare şi montane, dar şi cele din Spania, Grecia şi Turcia. Noutatea anului în cazul vacanţelor interne sunt zborurile incluse în pachetele de vacanţă pe litoral, din Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Oradea.

Detalii

ECONOMICA - Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, în creştere cu 29% faţă de anul trecut - Eximtur

22 iun. 2017

Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut, anunţă agenţia de turism Eximtur. 

Detalii

BUSINESS MAGAZIN - Eximtur: Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

22 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii Eximtur pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut. România este preferată şi de turiştii străini, în special de sloveni şi nordici, care îşi petrec la noi vacantele primite bonus din partea angajatorilor, arată datele de incoming ale companiei Eximtur.

Detalii

ECONOMICA.NET - Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, în creştere cu 29% faţă de anul trecut - Eximtur

22 iun. 2017

Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut, anunţă agenţia de turism Eximtur.

Detalii

PROFIT.RO - Eximtur a avut vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului. Cele mai căutate destinații interne și externe

22 iun. 2017

Compania Eximtur a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului, în creștere cu 22% față de perioada similară a anului trecut. Cele mai căutate destinații interne au fost în acest an stațiunile de pe litoral Mamaia, Venus, Eforie Nord, Jupiter și Saturn. În top se află și stațiuni balneare (Băile Felix, Sovata, Geoagiu Băi, Covasna), dar și montane (Predeal, Poiana Brașov, Bușteni sau Sinaia).

Detalii