Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

BURSA - Volumul de vânzări al Eximtur depăşeşte 55 de milioane de euro în 2017

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior.

Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel şi organizare evenimente, leisure şi incoming - au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienţi. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro. 

Detalii

AGERPRES - Morariu (Eximtur): Voucherele de vacanţă acordate bugetarilor vor susţine circulaţia turistică în România

07 ian. 2018

Introducerea sistemului voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar va conduce la susţinerea circulaţiei turistice în România şi va avea un efect multiplicator în industria de profil, declară într-un comunicat de presă, transmis duminică AGERPRES, Lucia Morariu, preşedintele fondator al Eximtur, companie afiliată la reţeaua globală de travel management - Uniglobe Travel International.

Detalii

PROFIT.RO - Volumul de vânzări al Eximtur a depășit 55 de milioane de euro în 2017, în creștere cu 15% față de anul precedent

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depășit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel și organizare evenimente, leisure și incoming - au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienți. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro.

Detalii

CAPITAL - Cum schimbă voucherele de vacanță piața internă de turism

26 dec. 2017

Piața de turism reacționează pozitiv la măsurile care stimulează consumul. ”În mod direct, este de așteptat ca piața călătoriilor să crească, ne așteptăm la o creștere generală de minimum 5% și în anul 2018”, spune Lucia Morariu, președintele agenției de turism Eximtur.

Detalii

CAPITAL - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru Agerpres mai mulţi turoperatori.

Detalii

AGERPRES - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru AGERPRES mai mulţi turoperatori.

Potrivit acestora, pentru destinaţiile externe turiştii sunt din ce în ce mai nehotărâţi şi se îndreaptă către ofertele last minute.

Detalii

CAPITAL - De la trei angajați la afaceri de 47 de milioane de euro

08 dec. 2017

Secretul unui business constă în a face ceea ce îți place, susține Lucia Morariu, care în urmă cu 25 de ani punea bazele companiei de călătorii Eximtur.

Detalii

AGERPRES - Majoritatea românilor au ales să petreacă în ţară minivacanţa de 1 Decembrie;city-break-urile, călătoriile personalizate şi Thailanda, destinaţiile externe preferate

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinaţii autohtone pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei şi staţiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai mulţi turoperatori.

Bugetul mediu alocat pentru călătoriile în ţară a fost de 800 lei de persoană, în timp ce pentru minivacanţa în străinătate românii au alocat 320 euro de persoană. 

Detalii

CAPITAL - City break de 1 Decembrie. Unde îşi petrec românii minivacanţele de ziua naţională

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinaţii autohtone pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei şi staţiunile balneare au precizat, conform Agerpres.

Detalii

DIGI24 - Unde preferă românii să petreacă minivacanța de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie și Sfântul Andrei, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat, pentru Agerpres, mai mulți turoperatori.

Detalii