Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

DC NEWS - Voucherele de vacanță, impuls pentru turismul românesc

14 ian. 2018

Piaţa de turism reacţionează pozitiv la măsurile care stimulează consumul. De această părere este şi Lucia Morariu, preşedinte Eximtur, care se aşteaptă la o creştere generală de cel puţin 5% în 2018, pentru acest sector.

Detalii

CAPITAL - Voucherele de vacanță vor aduce creștere pentru turismul intern

13 ian. 2018

Cum va evolua, anul acesta, turismul românesc? Vom asista sau nu la adoptarea unor măsuri care să destabilizeze acest sector? Iată cum se conturează părerile celor care împart piața.

Detalii

LIVE TIMISOARA - EXIMTUR sustine o echipa de elevi timisoreni, finalisti intr-un concurs organizat de NASA

11 ian. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR susține deplasarea în SUA a unei echipe de elevi a Liceului Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, participantă pentru al treilea an consecutiv la competiția “Zero Robotics”, organizată deInstitutul Tehnologic din Massachusetts (MIT)  în colaborare cu  Agenția Spațială Americană (NASA) şi  – Agenția Spațială Europeană (ESA).

Liceenii, reuniți sub numele de Cassiopeia, vor participa în perioada 11-12 ianuarie 2018 la finala internațională a competiției, care va avea loc în orașul Boston din SUA.

Detalii

ZIUA DE VEST - EXIMTUR susține o echipă de elevi timișoreni, finaliști într-un concurs internațional de programare organizat de NASA

11 ian. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR susține deplasarea în SUA a unei echipe de elevi a liceului Grigore Moisil din Timișoara, participantă pentru al treilea an consecutiv la competiția “Zero Robotics”, organizată de Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT)  în colaborare cu NASA şi ESA.

Liceenii, reuniți sub numele de Cassiopeia, vor participa în perioada 11-12 ianuarie 2018 la finala internațională a competiției, care va avea loc în orașul Boston din SUA.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Afacerile Eximtur Cluj au ajuns la 55 mil. euro, plus 17% în 2017. „A fost un an mai bun decât am prevăzut“

08 ian. 2018

Agenţia de turism Eximtur din Cluj - Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, a obţinut anul trecut afa­ceri de 55 de milioane de euro, în urcare cu 17% com­pa­rativ cu 2016. Avansul businessului a fost peste estimări.

Detalii

BUSINESS COVER - Eximtur, vânzări totale de 55 mil. euro în 2017

08 ian. 2018

Vânzările companiei Eximtur au depășit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei – business travel și organizare evenimente, leisure și incoming – au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienți, iar valoarea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro.

Detalii

BANKNEWS - Morariu (Eximtur): Voucherele de vacanta acordate bugetarilor vor sustine circulatia turistica in Romania

08 ian. 2018

Introducerea sistemului voucherelor de vacanta pentru angajatii din sistemul bugetar va conduce la sustinerea circulatiei turistice în România si va avea un efect multiplicator în industria de profil, declara într-un comunicat de presa, transmis duminica AGERPRES, Lucia Morariu, presedintele fondator al Eximtur, companie afiliata la reteaua globala de travel management - Uniglobe Travel International.

Detalii

WALL-STREET - Eximtur, vanzari de peste 55 mil. euro in 2017, in crestere fata de 2016

08 ian. 2018

Vanzarile agentiei de turism Eximtur au depasit 55 de milioane de euro in 2017, fiind in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. Cresterea s-a datorat in principal diviziei Eximtur Business, care prin serviciile aferente calatoriilor cu scop de afaceri si organizarea de evenimente, a generat peste 60% din totalul vanzarilor companiei. Germania si Marea Britanie au fost in topul destinatiilor externe de business travel.

Detalii

CAPITAL - Lucia Morariu: Voucherele de vacanţă susţin circulaţia turistică în România

07 ian. 2018

Un factor important pentru dezvoltarea turismului este introducerea sistemului voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar. Acest lucru va conduce la susţinerea circulaţiei turistice în România şi va avea un efect multiplicator în industria de profil, consideră Lucia Morariu, preşedintele fondator al Eximtur.

Detalii

ADEVARUL - Eximtur a vândut bilete de avion de 22 de milioane de euro, în 2017. O vacanţă în România a costat 157 de euro, în medie

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro. Creşterea din anul 2017 s-a datorat în principal diviziei Eximtur Business, care şi-a lărgit considerabil portofoliul de clienţi corporate prin încheierea a încă 90 de contracte. Eximtur Business, prin serviciile aferente călătoriilor cu scop de afaceri şi organizarea de evenimente, a generat peste 60% din totalul vânzărilor companiei. Germania şi Marea Britanie au fost în topul destinaţiilor externe de business travel.

Detalii