Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

BANKNEWS - Morariu (Eximtur): Voucherele de vacanta acordate bugetarilor vor sustine circulatia turistica in Romania

08 ian. 2018

Introducerea sistemului voucherelor de vacanta pentru angajatii din sistemul bugetar va conduce la sustinerea circulatiei turistice în România si va avea un efect multiplicator în industria de profil, declara într-un comunicat de presa, transmis duminica AGERPRES, Lucia Morariu, presedintele fondator al Eximtur, companie afiliata la reteaua globala de travel management - Uniglobe Travel International.

Detalii

WALL-STREET - Eximtur, vanzari de peste 55 mil. euro in 2017, in crestere fata de 2016

08 ian. 2018

Vanzarile agentiei de turism Eximtur au depasit 55 de milioane de euro in 2017, fiind in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. Cresterea s-a datorat in principal diviziei Eximtur Business, care prin serviciile aferente calatoriilor cu scop de afaceri si organizarea de evenimente, a generat peste 60% din totalul vanzarilor companiei. Germania si Marea Britanie au fost in topul destinatiilor externe de business travel.

Detalii

CAPITAL - Lucia Morariu: Voucherele de vacanţă susţin circulaţia turistică în România

07 ian. 2018

Un factor important pentru dezvoltarea turismului este introducerea sistemului voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar. Acest lucru va conduce la susţinerea circulaţiei turistice în România şi va avea un efect multiplicator în industria de profil, consideră Lucia Morariu, preşedintele fondator al Eximtur.

Detalii

ADEVARUL - Eximtur a vândut bilete de avion de 22 de milioane de euro, în 2017. O vacanţă în România a costat 157 de euro, în medie

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro. Creşterea din anul 2017 s-a datorat în principal diviziei Eximtur Business, care şi-a lărgit considerabil portofoliul de clienţi corporate prin încheierea a încă 90 de contracte. Eximtur Business, prin serviciile aferente călătoriilor cu scop de afaceri şi organizarea de evenimente, a generat peste 60% din totalul vânzărilor companiei. Germania şi Marea Britanie au fost în topul destinaţiilor externe de business travel.

Detalii

BURSA - Volumul de vânzări al Eximtur depăşeşte 55 de milioane de euro în 2017

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior.

Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel şi organizare evenimente, leisure şi incoming - au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienţi. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro. 

Detalii

AGERPRES - Morariu (Eximtur): Voucherele de vacanţă acordate bugetarilor vor susţine circulaţia turistică în România

07 ian. 2018

Introducerea sistemului voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar va conduce la susţinerea circulaţiei turistice în România şi va avea un efect multiplicator în industria de profil, declară într-un comunicat de presă, transmis duminică AGERPRES, Lucia Morariu, preşedintele fondator al Eximtur, companie afiliată la reţeaua globală de travel management - Uniglobe Travel International.

Detalii

PROFIT.RO - Volumul de vânzări al Eximtur a depășit 55 de milioane de euro în 2017, în creștere cu 15% față de anul precedent

07 ian. 2018

Vânzările companiei de călătorii Eximtur au depășit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel și organizare evenimente, leisure și incoming - au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienți. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro.

Detalii

CAPITAL - Cum schimbă voucherele de vacanță piața internă de turism

26 dec. 2017

Piața de turism reacționează pozitiv la măsurile care stimulează consumul. ”În mod direct, este de așteptat ca piața călătoriilor să crească, ne așteptăm la o creștere generală de minimum 5% și în anul 2018”, spune Lucia Morariu, președintele agenției de turism Eximtur.

Detalii

CAPITAL - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru Agerpres mai mulţi turoperatori.

Detalii

AGERPRES - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru AGERPRES mai mulţi turoperatori.

Potrivit acestora, pentru destinaţiile externe turiştii sunt din ce în ce mai nehotărâţi şi se îndreaptă către ofertele last minute.

Detalii