Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

WALL-STREET - Vacante romantice de Ziua Indragostitilor. Cat costa cel mai scump pachet turistic

09 feb. 2018

Ziua Indragostitilor este un bun prilej pentru calatorii, iar multi romani si-au facut deja rezervari pentru o mini-vacanta romantica. Anul acesta, au ales atat destinatii clasice precum Paris, Roma, Viena, Venetia, Barcelona, cat si destinatii exotice: Thailanda, Singapore, Cambodgia. Cei care vor sa petreaca Ziua Indragostitilor in tara, au preferat statiunile de pe Valea Prahovei, Baile Felix, Sovata, Harghita si Covasna.

Detalii

EVENIMENTUL - Tot mai multi romani cu dare de mana au inceput sa-si faca nuntile pe plaje exotice

15 ian. 2018

Un trend social interesant, care reprezinta o provocare pentru agentiile de turism, chiar daca se afla inca la inceput de drum in Romania, este acela al nuntilor organizate in destinatii exotice precum Maldive, Cuba, Bali, Mexic sau Thailanda.

Detalii

AGERPRES - Românii încep să lase deoparte nunta tradiţională şi aleg plajele exotice ca să spună "DA!"

14 ian. 2018

Un trend social interesant, care reprezintă o provocare pentru agenţiile de turism, chiar dacă se află încă la început de drum în România, este acela al nunţilor organizate în destinaţii exotice precum Maldive, Cuba, Bali, Mexic sau Thailanda, a precizat pentru AGERPRES Raluca Anghel, specialist în marketing turistic.

Detalii

JURNALUL - Ultimele preferinte ale romanilor in materie de nunti!

14 ian. 2018

Un trend social interesant, care reprezintă o provocare pentru agenţiile de turism, chiar dacă se află încă la început de drum în România, este acela al nunţilor organizate în destinaţii exotice precum Maldive, Cuba, Bali, Mexic sau Thailanda, a dezaluit Raluca Anghel, specialist în marketing turistic.

Detalii

DC NEWS - Voucherele de vacanță, impuls pentru turismul românesc

14 ian. 2018

Piaţa de turism reacţionează pozitiv la măsurile care stimulează consumul. De această părere este şi Lucia Morariu, preşedinte Eximtur, care se aşteaptă la o creştere generală de cel puţin 5% în 2018, pentru acest sector.

Detalii

CAPITAL - Voucherele de vacanță vor aduce creștere pentru turismul intern

13 ian. 2018

Cum va evolua, anul acesta, turismul românesc? Vom asista sau nu la adoptarea unor măsuri care să destabilizeze acest sector? Iată cum se conturează părerile celor care împart piața.

Detalii

LIVE TIMISOARA - EXIMTUR sustine o echipa de elevi timisoreni, finalisti intr-un concurs organizat de NASA

11 ian. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR susține deplasarea în SUA a unei echipe de elevi a Liceului Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, participantă pentru al treilea an consecutiv la competiția “Zero Robotics”, organizată deInstitutul Tehnologic din Massachusetts (MIT)  în colaborare cu  Agenția Spațială Americană (NASA) şi  – Agenția Spațială Europeană (ESA).

Liceenii, reuniți sub numele de Cassiopeia, vor participa în perioada 11-12 ianuarie 2018 la finala internațională a competiției, care va avea loc în orașul Boston din SUA.

Detalii

ZIUA DE VEST - EXIMTUR susține o echipă de elevi timișoreni, finaliști într-un concurs internațional de programare organizat de NASA

11 ian. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR susține deplasarea în SUA a unei echipe de elevi a liceului Grigore Moisil din Timișoara, participantă pentru al treilea an consecutiv la competiția “Zero Robotics”, organizată de Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT)  în colaborare cu NASA şi ESA.

Liceenii, reuniți sub numele de Cassiopeia, vor participa în perioada 11-12 ianuarie 2018 la finala internațională a competiției, care va avea loc în orașul Boston din SUA.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Afacerile Eximtur Cluj au ajuns la 55 mil. euro, plus 17% în 2017. „A fost un an mai bun decât am prevăzut“

08 ian. 2018

Agenţia de turism Eximtur din Cluj - Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, a obţinut anul trecut afa­ceri de 55 de milioane de euro, în urcare cu 17% com­pa­rativ cu 2016. Avansul businessului a fost peste estimări.

Detalii

BUSINESS COVER - Eximtur, vânzări totale de 55 mil. euro în 2017

08 ian. 2018

Vânzările companiei Eximtur au depășit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei – business travel și organizare evenimente, leisure și incoming – au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienți, iar valoarea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro.

Detalii