Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

CAPITAL - Cum schimbă voucherele de vacanță piața internă de turism

26 dec. 2017

Piața de turism reacționează pozitiv la măsurile care stimulează consumul. ”În mod direct, este de așteptat ca piața călătoriilor să crească, ne așteptăm la o creștere generală de minimum 5% și în anul 2018”, spune Lucia Morariu, președintele agenției de turism Eximtur.

Detalii

CAPITAL - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru Agerpres mai mulţi turoperatori.

Detalii

AGERPRES - Românii preferă destinaţiile interne de Crăciun şi Revelion

21 dec. 2017

Majoritatea românilor preferă şi în acest an să îşi petreacă Crăciunul şi Revelionul în destinaţii interne, la hoteluri începând de la trei stele, cu pachete de SPA incluse, iar numărul celor care aleg să plece într-o vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă este în creştere, au precizat pentru AGERPRES mai mulţi turoperatori.

Potrivit acestora, pentru destinaţiile externe turiştii sunt din ce în ce mai nehotărâţi şi se îndreaptă către ofertele last minute.

Detalii

CAPITAL - De la trei angajați la afaceri de 47 de milioane de euro

08 dec. 2017

Secretul unui business constă în a face ceea ce îți place, susține Lucia Morariu, care în urmă cu 25 de ani punea bazele companiei de călătorii Eximtur.

Detalii

AGERPRES - Majoritatea românilor au ales să petreacă în ţară minivacanţa de 1 Decembrie;city-break-urile, călătoriile personalizate şi Thailanda, destinaţiile externe preferate

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinaţii autohtone pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei şi staţiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai mulţi turoperatori.

Bugetul mediu alocat pentru călătoriile în ţară a fost de 800 lei de persoană, în timp ce pentru minivacanţa în străinătate românii au alocat 320 euro de persoană. 

Detalii

CAPITAL - City break de 1 Decembrie. Unde îşi petrec românii minivacanţele de ziua naţională

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinaţii autohtone pentru a-şi petrece minivacanţa de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei şi staţiunile balneare au precizat, conform Agerpres.

Detalii

DIGI24 - Unde preferă românii să petreacă minivacanța de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie și Sfântul Andrei, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat, pentru Agerpres, mai mulți turoperatori.

Detalii

ROMANIA TV - Minivacanţa de 1 Decembrie, petrecută în ţară de români. Vezi cât costă un city break de trei nopţi

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai mulți turoperatori.

Detalii

ZIUA DE CLUJ - Majoritatea românilor au ales să petreacă în țară minivacanța de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea românilor au ales destinații autohtone pentru a-și petrece minivacanța de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei și stațiunile balneare au precizat mai mulți turoperatori.

Detalii

BUSINESS24 - Caciulata sau Maldive? Iata unde pleaca romanii in concediu de 1 Decembrie

24 nov. 2017

Majoritatea romanilor au ales destinatii autohtone pentru a-si petrece minivacanta de 1 Decembrie, preferate fiind Valea Prahovei si statiunile balneare au precizat, pentru AGERPRES, mai multi turoperatori.

Bugetul mediu alocat pentru calatoriile in tara a fost de 800 lei de persoana, in timp ce pentru minivacanta in strainatate romanii au alocat 320 euro de persoana.

"Cei mai multi romani au ales sa petreaca in tara minivacanta de 1 Decembrie, Valea Prahovei fiind destinatia preferata. Nu vor fi ocolite nici statiunile balneare din tara si Delta Dunarii.

Detalii