Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

CAPITAL - Când hotelierii şi agenţiile de turism se ceartă, bulgarii câştigă

25 apr. 2010

Două organizaţii importante din industria de profil se concurează prin programe cvasi-identice pentru litoral, în timp ce hotelierii bulgari vând vacanţe la jumătate din tarifele alor noştri.

Citeşte articolul

WALL-STREET - Eximtur a vandut sejururi interne de peste 5 mil. lei in T1

08 apr. 2010

Agentia de turism Eximtur, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil locala, a vandut, in primul trimestru al anului, pachete de turism intern in valoare de 5,3 milioane lei, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada a anului 2009.

Citeşte articolul

INDEX STIRI - Eximtur: 1,3 mil. euro in primul trimestru din vanzarea vacantelor in tara

07 apr. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj, a incasat in primele trei luni ale anului acesta 5,2 mil. lei (1,3 milioane de euro), mai mult cu 22% in lei fata de aceeasi perioada a anului trecut, doar din vanzarea pachetelor de vacanta in tara.

Citeşte articolul

ACASĂ - Cu ce noutati vin operatorii pentru vacanta de vara 2010

05 apr. 2010

Primavara aceasta, operatorii de turism vin cu propuneri atractive pentru vacanta de vara 2010. Printre destinatiile promovate se numara insulele grecesti (Kos, Santorini), destinatiile de pe litoralul Spaniei si Croatia. Santorini este o destinatie accesibila anul acesta, cu oferte sub 200 euro.

Citeşte articolul

WALL-STREET - Ce oferte si reduceri sunt la Targul de Turism

19 mar. 2010

In perioada 18-21 martie, in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului se desfasoara targul de turism Holiday Market. Cei care decid isi achizitioneze o vacanta pe durata targului pot beneficia de reduceri intre 5% si 20% la tarifele care incep de la cateva sute de lei si pot ajunge pana la zeci de mii de euro.

Citeşte articolul

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur a incasat cu 36% mai mult din vanzarea de sejururi in primele doua luni ale anului

17 mar. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj Napoca, a incasat aproape 1,5 mil. lei (370.000 de euro) in primele doua luni ale anului, numai din vanzarea de sejururi in tara, mai mult cu 36% in lei fata de anul trecut.

Citeşte articolul

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur a vandut vacante interne de 370.000 de euro in doua luni

17 mar. 2010

Agentia de turism Eximtur, controlata de familia Morariu din Cluj-Napoca, a obtinut incasari mai mari cu 36% in lei in primele doua luni ale anului din vanzarea de sejururi interne, pana la 1,5 mil. lei (370.000 de euro). Pe destinatii externe, incasarile au crescut cu 30%.

Citeşte articolul

BURSA - EXIMTUR încaseaza tichete de vacanta si la Holiday Market

17 mar. 2010

Agenţia EXIMTUR participă cu stand propriu la Târgul Internaţional de Turism HOLIDAY MARKET, stand în care se va prezenta colecţia de cataloage pentru vara 2010 şi se va face vânzare efectivă de pachete de vacanţă pentru toate destinaţiile: litoral românesc, balneo-montan, destinaţii în străinătate în întreaga lume, bilete de avion etc, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Citeşte articolul