Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

7 motive pentru care sa alegi EXIMTUR

De ce sa alegi EXIMTUR ?

 

Ei bine, pentru ca...

1. Avem 25 de ani de experienta:

Suntem, de peste 25 de ani, una dintre companiile de turism preferate ale romanilor. EXIMTUR a pornit din Transilvania, dar s-a extins in timp in toata tara: avem acum agentii proprii si francize in 16 orase din Romania. Sediul central al companiei a ramas la Cluj, iar actionarii sunt aceiasi inca din 1993!

2. Va oferim preturi competitive:

EXIMTUR este una dintre cele mai mari companii de turism din Romania, lucru care ne permite sa negociem tarife si conditii preferentiale pentru clientii nostri. De asemenea, suntem unul dintre cei mai importanti turoperatori pentru litoralul romanesc si avem contracte directe cu cei mai mari turoperatori de vacante in strainatate, prin urmare va putem oferi preturi competitive si o oferta variata.

3. Ne selectam cu grija oferta:

Noi selectam atent oferta pe care o dam mai departe clientilor. Daca un hotel nu se ridica la anumite standarde, nu il vom recomanda!

4. Va oferim siguranta, transparenta si seriozitate:

Nu suntem adeptii costurilor ascunse, nu vindem la negru si nu facem orice pentru a castiga clienti. In schimb, avem reputatia unei companii de incredere, reputatie certificata de peste 3 milioane de turisti care ne-au ales si carora le multumim!

5. Avem o echipa specializata ce-ti sta la dispozitie:

Ne mandrim cu o echipa de exceptie, formata din oameni de toate varstele, specialisti in domeniul in care activeaza si pregatiti mereu sa recomande cele mai bune variante!

6. Va oferim servicii complete pentru calatorii:

Clientii nostri apeleaza la noi pentru orice fel de calatorie sau serviciu asociat calatoriei: bilete de avion, vacante in Romania si in strainatate, rent-a-car, transferuri, organizare de evenimente, asigurari de calatorie si multe altele. Orice nevoie de calatorie aveti, consultantii EXIMTUR vor gasi solutia.

7. Ai parte de suport si asistenta non-stop:

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa achizitionarea vacantei, prin Serviciul de Informatii si Rezervari Non-Stop; daca intampinati orice fel de probleme, nu ezitati sa ne contactati oricand la *9977 sau 0364- 803888 (numere cu tarif normal)!

  • Google+
  • Twitter